Wij herstellen of renoveren uw dof geworden kunststof koplampen,

JCS Koplamp Herstel Center Antwerpen is een mobiel bedrijf dat buiten het reconditioneren van wagens ook gespecialiseerd is in het herstellen of renoveren van koplampen die dof geworden zijn. Zo ook herstellen wij de behuizing in mate van het mogelijke door middel van plastiek lassen. Kwaliteit is steeds een streefdoel. Uw koplampen worden behandeld met een techniek, waardoor in bijna alle gevallen weer als nieuw worden. Vervolgens worden ze behandeld met een polymere nano coating of glass coating, afhankelijk van de door u gekozen behandeling (Basis of Pro), waardoor u nog jaren plezier van uw koplampen zult hebben. 
Om goed resultaat te behalen, werkt 
JCS Koplamp Herstel Center uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige merken, zoals Car Pro, Gyeon, Rupes, Kovax, 3M en Wurth.

De auto’s van tegenwoordig zijn bijna allemaal voorzien van kunststof koplampen. Deze kunnen snel aangetast worden door mechanische slijtage (wassen en rijden), sterke reinigers, zout, zonlicht, zure regen, steenslag, vogelresten en zelfs de borselcarwash. Bij veel koplampen wordt hierdoor de UV-coating die erop zit aangetast. Daardoor worden ze snel dof, geel en gaan ze minder van hun lichtbron doorlaten. Hierdoor loop je kans tot afkeuring bij de autocontrole. In veel gevallen wordt u dan door de garage aangeraden alles te vernieuwen wat erg duur is en meestal overbodig. De oplossing is uw koplampen laten renoveren/herstellen door JCS Koplamp Herstel Center. Dit is vele malen goedkoper en milieuvriendelijker, na de behandeling lijken uw koplampen wel als nieuw!

Tijdens het herstel wordt de originele aangetaste laag verwijderd. Het kunststof koplampglas zal hierna helemaal dof zijn. Vervolgens worden de koplampen terug gepolijst om ze weer mooi helder beeld te geven. Als dit gebeurd is, worden de koplampen grondig gecontroleerd of alles verdwenen is en als dit het geval is, worden ze voorzien van een nieuwe beschermlaag/UV-coating.

Ook met lichte krassen in uw koplampen of achterlichten zo ook derde stoplicht als mistlichten kan je bij JCS Koplamp Herstel Center terecht.